x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimănești rămâne închisă peste noapte

Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimănești rămâne închisă peste noapte

de Redacția Jurnalul    |    18 Apr 2023   •   23:00
Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimănești rămâne închisă peste noapte

Trafic blocat pe Valea Oltului. Centura Călimănești rămâne închisă peste noapte deoarece pietrele continuă să cadă de pe versanți.

„Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră pe DN 7CC, Centura Călimănești, rămâne închisă peste noapte. Alunecarea de teren, cauzată de ploi, nu s-a stabilizat, aducând în continuare pe partea carosabilă cantități mari de pământ și material vegetal. Intervenția de îndepărtare a pământului este dificil de realizat, din cauza riscului ca utilajele să fie surprinse de malul de pământ antrenat de alunecarea de teren”, informează drumarii.

Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, a dispus ca în această noapte să fie trimise în zonă mai multe utilaje și autocamioane, pentru a mări ritmul de lucru.

Decizia reluării traficului rutier în zona afectată se va lua de către conducerea DRDP Craiova, dar numai după ce se va asigura că participanții la trafic vor circula în siguranță.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunțase de dimineață că traficul este blocat pe Centura Călimănești, pe ambele sensuri de mers, din cauza unor cădere de pietre de pe versanții. Șoferii au fost sfătuiți să meargă pe DN7.

(sursa: Mediafax)

I

×
Subiecte în articol: trafic blocat valea oltului