x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vama Nădlac este blocată din cauza căderilor masive de zăpadă

Vama Nădlac este blocată din cauza căderilor masive de zăpadă

09 Dec 2012   •   11:23
Vama Nădlac este blocată din cauza căderilor masive de zăpadă

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac este blocat din cauza căderilor masive de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, ninsoarea abundentă afectând şi sudul Ungariei. Autorităţile din ţara vecină au dispus închiderea arterelor de circulaţie din această zonă, lucru comunicat atât autorităţilor vamale române, cât şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

"Având în vedere faptul că prin PTF Nădlac nu se poate intra şi nici ieşi din Ungaria, conducerea IPJ Arad a decis devierea circulaţiei autovehiculelor care se îndreaptă spre frontieră, spre alte Puncte de Trecere a Frontierei. Astfel, autoturismele sunt direcţionate spre PTF Turnu sau Vărşand, iar autocamioanele grele spre PTF Vărşand", a declarat duminică, pentru Agerpres, comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, singurul drum din judeţul Arad care este închis la această oră este drumul judeţean DJ 708 Juliţa - Mădrigeşti. Pe toate celelalte artere rutiere rutiere se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă frământată.

×