x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vama Turnu / Patru tone de parfum de contrabandă capturat

Vama Turnu / Patru tone de parfum de contrabandă capturat

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Noi 2008   •   00:00

Peste patru tone de parfumuri fără documente au fost descoperite, duminică dimineaţă, într-un automarfar oprit pentru control la ieşirea din ţară prin punctul arădean de trecere a frontierei Turnu.



Poliţiştii de frontieră au verificat remorca automarfarului împreună cu inspectorii vamali, descoperind că încărcătura nu corespunde cu cea din acte."Din documentele de transport reieşea că automarfarul este încărcat cu genţi de voiaj şi cutii goale, însă la verificare s-a constatat că genţile şi cutiile erau pline cu parfumuri din diverse mărci celebre, susceptibile a fi contrafăcute", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, citat de Mediafax.

După primele verificări, poliţiştii de frontieră spun că marfa de contrabandă cântăreşte aproximativ 4,2 tone. Tirul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 35 de ani, care transporta mărfuri de la Piteşti în Olanda. Şoferul, care a declarat că nu ştia nimic despre parfumuri, a fost reţinut pentru cercetări, iar poliţiştii vor face o evaluare a parfumurilor confiscate.

×
Subiecte în articol: romania