x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Van Damme, la Cotroceni

Van Damme, la Cotroceni

01 Dec 2004   •   00:00

Jean Claude Van Damme a sosit ieri in Romania, la ora 15:00. N-a venit singur, ci insotit de tatal sau. Cei doi se intorceau din Hawaii. Si, asa cum ii sade bine unei vedete de rang international, Van Damme s-a lasat asteptat o ora, pentru ca "trebuia sa-si revina dupa un drum obositor", conform afirmatiilor avocatului sau, Catalin Dancu. Dupa un scurt schimb de replici cu jurnalistii nerabdatori, Van Damme s-a indreptat spre Cotroceni, unde era asteptat de presedintele Ion Iliescu.

MIRUNA MIHALCEA

SALUT. "Soldatul universal", primit de Ion Iliescu
NONCONFORMIST. Vedeta nonconformista a pasit pe covorul rosu imbracata in tinuta sportiva, adica in trening si adidasi, fapt pentru care a tinut sa ceara scuze in mod public. A povestit jurnalistilor ca e pentru prima data cand vine in Romania si ca abia asteapta ziua de miercuri, ca sa viziteze orasul, pentru ca nu stie absolut nimic despre tara noastra. Vedeta a fost foarte incantata afirmand, "cu modestie", ca poporul roman a primit-o cu multa caldura. Scopul vizitei vedetei este acela de a tatona terenul in vederea unor eventuale colaborari cu companii romanesti de film. Pana atunci, Van Damme a precizat ca poarta negocieri pentru ca in anul 2005, cand va implini varsta de 45 de ani, sa sustina o serie de lupte demonstrative.

VEDETE
Jean Claude Van Damme este ultimul actor cunoscut care viziteaza Romania. Nu mai tarziu de acest week-end, regizorul Anthony Minghella s-a aflat la Bucuresti pentru a inmana niste premii, iar Wesley Snipes inca se afla pe platourile de filmare din Romania, in vreme ce Gerard Depardieu si Jeanne Moreau sunt si ei la noi. Lista vedetelor care au venit in Romania este cuprinzatoare: Nicole Kidman, Jude Law, Donald Sutherland, Rutger Hauer, Adrian Paul, Chevy Chase, Armand Asante, Elizabeth Hurley, Penelope Ann Miller sunt cateva exemple.

×
Subiecte în articol: observator