x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vanghelie: "Dosarul Voicu se va întoarce ca un bumerang"

Vanghelie: "Dosarul Voicu se va întoarce ca un bumerang"

03 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că "băieţii" de la DNA sunt în grafic în ceea ce priveşte audierea lui Mircea Geoană, el susţinând că dosarul Voicu se va întoarce ca un bumerang şi că nimic nu rămâne neplătit în viaţă.

Întrebat cum comentează chemarea lui Geoană la DNA, Vanghelie a spus: "Sunt în grafic băieţii.. Sunt în grafic pentru parcursul pe care îl au. E clar că se încearcă decredibilizarea PDSR-ului, PSD-ului, pardon, şi nu numai atât".

El a arătat că, după cum se vede, "clovnul naţional" a îmbătrânit şi, fiind oboist, nu mai face pe nimeni să râdă.

"Deci, în loc să discutăm despre ce se întâmplă în economie, în învăţământ şi sănătate, discutăm aceste lucruri. Ăsta este jocul, iar clovnul naţional se pare că a îmbătrânit, a obosit şi nu mai face pe nimeni să râdă. Dacă dumneavoastră râdeţi la chestiile astea, nu cred că mai râde nimeni în momentul de faţă. Lumea se gândeşte la problemele lor şi nici măcar nu-i ajută", a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

"În următoarea perioadă o să vedeţi că românii o să-şi dea seama exact ce se întâmplă cu dosarul Cătălin Voicu şi o să le vină ca un bumerang înapoi. Eu am spus şi spun de un an sau de doi. Spun în continuu: nimic în viaţă nu rămâne neplătit", a conchis Vanghelie.

×
Subiecte în articol: observator