x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri

Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri

09 Mai 2009   •   00:00
Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, astăzi, că nu-i va permite lui Mădălin Voicu, recent exclus din PSD, să "aibă glume" cu el, întrucât nu sunt într-o relaţie de "cumetrie" şi i-a transmis să i-o trimită pe prietena sa tânără să vadă dacă el se mişcă sau nu se mişcă bine, scrie Mediafax.

"Nu am relaţii de cumetrie cu domnul Mădălin! Noi ne-am respectat în calitate de colegi şi de prieteni. Nu mă învârt în cercurile lui - dubioase sau nedubioase - e problema lui. El nu s-a ferit de ele şi din acest punct de vedere este OK. Dar dacă îmi transmite tot felul de mesaje publice, care mi se par penibile, eu pot să-i spun că are o prietenă tânără, s-o trimită la mine într-o zi şi să vadă dacă într-adevăt mă mişc bine sau nu mă mişc bine", a declarat Vanghelie.

"Ca să lămurim lucrurile! Pentru că nu am de ce să-i permit lui Mădălin să aibe glume din astea cu mine pentru că, repet, nu fac parte din anturajul lui şi nici nu avem glume împreună. Că nu suntem cumetri, cum se practică la dânsul!", a adăugat Vanghelie.

El a făcut aceste declaraţii într-o conferinţe de presă susţinute în aer liber, în Băneasa.

Deputatul Mădălin Voicu a susţinut, joi, că decizia de excludere a sa din PSD, anunţată de Marian Vanghelie, este nestatutară, el menţionând că este membru al Consiliului Naţional, că nu a fost invitat la şedinţa în care s-a luat hotărârea şi că filiala Giurgiu este dizolvată.

"Cred că este o eroare pe care a făcut-o domnul Vanghelie, din două motive: în primul rând, un om care urmează să fie exclus dintr-un partid trebuie să fie informat, eventual prezent acolo când se ia această decizie; în al doilea rând, în Giurgiu nu avem organizaţie judeţeană pentru că este dizolvată", a spus Voicu.

El a menţionat totodată că este membru în Consiliul Naţional al PSD şi că ar fi putut fi sancţionat în Comitetul Executiv sau BPN. "Dacă lăsăm frâu liber emoţiilor, atunci sigur că fiecare din noi ia decizii cu cartonaş roşu, ca pe terenul de fotbal", a adăugat deputatul.

Mădălin Voicu a afirmat că aşteaptă să primească o decizie scrisă, spunând că nu ştie în acest moment dacă Marian Vanghelie l-a exclus din organizaţia PSD Giurgiu sau "şi-a imaginat" că îl poate exclude din organizaţia naţională. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator vanghelie