x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Avram, acuzat într-un nou dosar, alături de avocaţii săi, pentru fals în înscrisuri

Vasile Avram, acuzat într-un nou dosar, alături de avocaţii săi, pentru fals în înscrisuri

28 Sep 2011   •   18:45

Fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost pus sub invinuire intr-un nou dosar in care este acuzat alaturi de doi dintre avocatii sai, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv instigare la aceasta fapta si favorizarea infractorului.Cei doi avocati au primit interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile, urmand sa fie anchetati de procurorii anticoruptie alaturi de clientul lor, Vasile Avram.

Acest nou dosar pe numele lui Vasile Avram a fost deschis in urma anchetei facute in cazul presupusei mite de la Targu Mures primite de fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de la omul de afaceri Ioan Sorin Terbea. Potrivit Liviei Saplacan, Purtatorul de Cuvant al DNA, faptele de care sunt acuzati Vasile Avram si cei doi avocati ai sai s-au petrecut dupa inceperea urmaririi penale in dosarul privind mita, potrivit Mediafax.

In ce priveste o eventuala noua masura preventiva impusa lui Vasile Avram, Livia Saplacan nu a putut face precizari. Fostul sef al CCA, Vasile Avram, si omul de afaceri Sorin Terbea au fost arestati preventiv duminica, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar in care sunt acuzati de luare si, respectiv, dare de mita.

×