x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Blaga, despre acuzaţiile de plagiat: Nu e nimic mai fals. Nu mă asemăn cu domnul Ponta

Vasile Blaga, despre acuzaţiile de plagiat: Nu e nimic mai fals. Nu mă asemăn cu domnul Ponta

11 Iul 2012   •   13:21
Vasile Blaga, despre acuzaţiile de plagiat: Nu e nimic mai fals. Nu mă asemăn cu domnul Ponta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, infirma acuzatiile de plagiat. Fostul sef al Senatului a declarat ca lucrarile sale care au fost invocate in presa sunt materiale de lucru.

"In incercarea disperata a unora de a-l salva pe Victor Ponta de plagiat, de hotie, unii vor sa arate ca toti suntem la fel, ca toti plagiem, numai ca nu e nimic mai fals. Fac trimitere la trei referate pe care le-am sustinut, in calitate de doctorand, referate care sunt, toata lumea stie, elemente de lucru pentru realizarea unei teze de doctorat. Nu sunt referate publice. Ele au fost acceptate de catre comisia respectiva, eu nici macar nu mi-am elaborat teza de doctrorat, vedeti in C.V. ul meu. Nu am publicat nimic care sa poate fi atacat cu virgula", a spus Blaga.

Vasile Blaga a facut aceste precizari dupa ce jurnalul.ro a dezvaluit ca lucrarile de cercetare doctorala ale fostului presedinte al Senatului sunt copiate in procent de 33%, potrivit programului anti-plagiat strikeplagiarism.com.

×