x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Blaga: " Romania are cu 26% mai mulţi poliţisti faţa de media UE. Vor fi disponibilizati cei care taie frunza la câini prin birouri”

Vasile Blaga: " Romania are cu 26% mai mulţi poliţisti faţa de media UE. Vor fi disponibilizati cei care taie frunza la câini prin birouri”

de Mara Raducanu    |    22 Sep 2010   •   00:00

Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor, a declarat ieri că numărul de poliţisti din România este cu 26% mai mare decât media europeană. Blaga a spus că vor fi disponibilizaţi angajaţii "care taie frunze la câini, în birouri". "Nu vreau sa mai aud că avem prea puţini poliţişti.

Eu nu am alte date decat cele europene. România are 54.000 de poliţişti şi mai are 30.000 de oameni în Jandarmerie. Suntem cu 26 la sută peste media europeană", a declarat Vasile Blaga. Ministrul de Interne a precizat că problemele din sectoarele de activitate ale poliţiştilor nu ţin de numărul personalului, ci de management. "Dacă avem probleme, avem eventual de management, în unele inspectorate. Şi o să le rezolv şi pe acelea. Vor fi disponibilizări şi în Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar niciun om care îşi vede de treabă şi care lucrează în structuri operative nu va fi disponibilizat. Dintre cei care taie frunze la câini, în birouri, însă, unii vor pleca". Blaga a participat în Gara Maritimă din Portul Constanţa, la Ceremonia de botez a navei maritime de supraveghere "Ştefan cel Mare", prilej cu care a avut loc şi predarea pavilioanelor noilor nave maritime de patrulare şi intervenţie MAI 2110 şi MAI 2111

×
Subiecte în articol: observator