x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Turcu, audiat de DNA ca martor în transferul lui Ştefan Radu la Lazio

Vasile Turcu, audiat de DNA ca martor în transferul lui Ştefan Radu la Lazio

24 Feb 2015   •   14:19
Vasile Turcu, audiat de DNA ca martor în transferul lui Ştefan Radu la Lazio

Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a declarat, astăzi, că a fost citat să se prezinte la Direcția Națională Anticorupție ca martor în cazul transferului lui Ștefan Radu la Lazio Roma.

"Contractul lui Radu Ștefan a fost un contract OK, o sumă destul de bună pentru România și pentru club. Toți banii sunt pe documente, pe contract și asta e tot. (...) Banii pe Ștefan Radu s-au dat în patru tranșe. Dacă jucătorul nu confirma când l-am împrumutat un an, probabil nu mai veneau în țară și nu mai primeam niciun ban. După care s-a semnat contractul definitiv, în 2008, pe care s-a achitat suma în trei tranșe, până în 2010", a afirmat Vasile Turcu, la DNA, conform Digi Sport.

Fostul acționar al clubului Dinamo a afirmat că s-a prezentat la DNA doar pentru transferul amintit și nu pentru altceva: "Am venit să lămuresc problema. Practic, eu am venit să lămuresc treaba cu transferul lui Ștefan Radu. Nu am venit pentru altceva. Restul, organele abilitate ale statului... La Ștefan Radu a fost o ofertă din partea clubului Lazio, la care am fost mandatat eu și cu Borcea (Cristian, n. red.) să negociem pentru jucător. În 2008 a început. Ce treabă avea asta cu meciul?''

Fostul fundaș dinamovist Cristi Pulhac și fostul acționat Vladimir Cohn au declarat recent în presa sportivă că Dinamo ar fi cedat deliberat meciul retur cu Lazio, din preliminariile Ligii Campionilor, în 2007. După 1-1 la Roma, Dinamo a deschis scorul la București, dar a primit trei goluri în repriza secundă și a ratat intrarea în grupele Champions League.

×
Subiecte în articol: vasile turcu