x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasilică Dănileţ, un judecător pe cale de dispariţie

Vasilică Dănileţ, un judecător pe cale de dispariţie

14 Noi 2012   •   21:22
Vasilică Dănileţ, un judecător pe cale de dispariţie
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Judecătorul Cristi Vasilică Dănileţ (foto), membru în CSM, se arată supărat foc pe publicaţiile care i-au dezvăluit comportamentul din CSM şi din afara acestuia, lui şi anumitor colegi ai săi din CSM. După ce zilele trecute a făcut declaraţii politice, cerând legi pentru pedepsirea politicienilor care critică magistraţii, dar şi pentru "reglementarea" presei, Dănileţ s-a luat pe pagina sa de Facebook de publicaţiile care l-au arătat pas cu pas cine este în realitate.
Despre luju.ro Dănileţ a afirmat că este "Un site de scuipat magistraţi!", iar despre Jurnalul Naţional a afirmat că este "ziar pe cale de dispariţie".

Astfel, una dintre cititoarele paginii de Facebook a lui Cristi Vasilică Dănileţ i-a scris acestuia că a citit că ar putea fi revocat din CSM, dezvăluire făcută de Lumeajustitiei.ro şi preluată de Jurnalul Natţonal: "Am citit în Jurnalul că vor să vă revoce...". În răspunsul pe care i l-a acordat partenerei sale de dialog, Cristi Dănileţ nu a găsit de cuviinţă să facă altceva decât să jignească: "Am într-un dulap un extras dintr-un ziar cu o fotografie unde apar eu şi Obama. M-a întrebat fiică-mea dacă m-am întâlnit cu el. Ce crezi că i-am raspuns??? Aşa şi cu ziarul pe cale de dispariţie pe care îl citeşti tu şi care citează un site de scuipat magistraţi: unii inventează lucruri ca să le vândă ca suveniruri". 

Ce l-a deranjat însă pe Cristi Vasilică Dănileţ atât de tare încât să ajungă să jignească pe Facebook?, se întreabă luju.ro. Nu credem că a fost doar articolul în care am scris despre faptul că noul Colegiu director al AMR a fost mandatat să declanşeze procedurile de informare a adunărilor generale ale judecătorilor şi procurorilor din întreaga ţară, în vederea revocării unor membri ai CSM printre care este vizat şi Cristi Vasilică Dănileţ. Ci mai degrabă faptul că Lumeajustitiei.ro a arătat constant adevărata faţă a membrilor CSM care au făcut paradă de integritate, precum şi acţiunile lor politice din CSM, care au ajuns să scandalizeze nu doar pe magistraţi, ci şi opinia publică. Cât despre dispariţia Jurnalului Naţional, bietul Vasilică mălai visează!

×
Subiecte în articol: CSM Cristi Danilet