x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vedetele Antenei 1 îşi susţin liderul şi prietenul. “Când se încearcă destabilizarea echipei, trebuie să fim mai uniţi”

Vedetele Antenei 1 îşi susţin liderul şi prietenul. “Când se încearcă destabilizarea echipei, trebuie să fim mai uniţi”

02 Iun 2013   •   22:28
Vedetele Antenei 1 îşi susţin liderul şi prietenul. “Când se încearcă destabilizarea echipei, trebuie să fim mai uniţi”

Cele mai multe dintre vedetele Antenei 1 au fost vineri în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Simona Gherghe, pentru a-şi exprima solidaritatea cu Sorin Alexandrescu, liderul postului, care le-a devenit, de-a lungul timpului, şi prieten.
“Suntem împreună azi să-l susţinem pe liderul şi prietenul nostru, Sorin Alexandrescu, directorul Antenei 1. Acum patru ani a dorit să facă o echipă, să fim uniţi: a reuşit, iar cifrele de audienţă demonstrează acest lucru. Suntem aici să ne susţinem prietenul şi liderul”, a spus Andreea Berecleanu. “Îmi exprim solidaritatea ca părinte. Fiicei lui, Ingrid, nu îi e foarte uşor să privească imagini cu tatăl ei încătuşat. Ea trebuie să ştie că tatăl ei este, pe lângă un părinte minunat, un lider deosebit, un bun profesionist, dar şi un bun prieten”, a adăugat aceasta.
“E greu de înţeles pentru cei care nu-l cunosc cum reuşea să fie atât de apropiat de noi, aşteptam acum să mergem în team-building-ul pe care ni-l promisese”, a declarat şi Dan Capatos. “Am reuşit să fim pe primul loc. Este omul care a ştiut să formeze o echipă, cu noi, care eram de mulţi ani în Antenă, dar mergeam, poate, pe «străzi» diferite”, a continuat el. “Din punct de vedere al relaţiilor umane, nu am mai lucrat cu un lider cum este Sorin Alexandrescu. Are o soluţie pentru orice problemă, profesională sau personală pe care am avut-o”,  a spus şi Cristian Brancu, realizatorul show-ului “Agentul VIP”, difuzat de Antena 2. “Este cel mai bun negociator pe care l-am cunoscut vreodată. De obicei, la întâlnirile cu el, vii cu ideile tale şi pleci cu ideile lui”, a afirmat şi Răzvan Simion. La rându-i, Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, a spus: “Sunt cea mai nouă în echipă. Am avut câteva întâlniri, Sorin te motivează să fii cel mai bun. Şi tot de la el am învăţat că atunci când se încearcă destabilizarea echipei, trebuie să fim mai uniţi, să arătăm în continuare că suntem cei mai buni şi să demonstrăm că nimic nu ne doboară”. Şi-au mai exprimat solidaritatea cu Sorin Alexandrescu şi vedetele Antenei 3, dar şi Dan Negru, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. (C.S.)

×
Subiecte în articol: sorin alexandrescu