x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vești bune pentru bucureșteni! Consultaţii gratuite pentru medicină internă la Centrul 'Sfântul Nectarie'

Vești bune pentru bucureșteni! Consultaţii gratuite pentru medicină internă la Centrul 'Sfântul Nectarie'

08 Feb 2019   •   12:44
Vești bune pentru bucureșteni! Consultaţii gratuite pentru medicină internă la Centrul 'Sfântul Nectarie'

Consultaţiile sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea medicină internă la Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie", a informat Primăria Sectorului 6.

Centrul este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81.

"Pentru specialitatea medicină internă, consultaţia este gratuită (cu trimitere de la medicul de familie), având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti. (...) Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să ne adresăm nu numai atunci când apar probleme de sănătate, dar şi anual, pentru un control general de rutină", menţionează sursa citată.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, existenţa acestui ambulatoriu de specialitate, deschis în luna decembrie a anului 2017, reprezintă o premieră pentru această zonă administrativă, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plata parţială, în funcţie de venitul realizat.

"Suntem alături de membrii comunităţii şi dorim să-i sprijinim prin extinderea acestor servicii medicale", a declarat primarul Gabriel Mutu. AGERPRES

×