x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti bune pentru vârstnici: poştaşul aduce pensia înainte de Paşti

Veşti bune pentru vârstnici: poştaşul aduce pensia înainte de Paşti

02 Apr 2014   •   12:54
Veşti bune pentru vârstnici: poştaşul aduce pensia înainte de Paşti

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că pensiile pe luna aprilie vor fi plătite anticipat, astfel încât oamenii să poată avea bani înainte de sărbători.

"Doamna ministru Plumb mi-a adus o notă şi sper ca bugetul să fie de acord, (...) se poate, cu plata anticipată a pensiilor pentru această lună, înainte de Paşte să se primească pensiile, pentru că oamenii au nevoie de bani înainte de sărbători", a spus Ponta.

Conform calendarului ortodox, Paştele cade în acest an pe 20 aprilie.

Pe de altă parte, el precizat că miercuri ar putea fi adoptat şi actul normativ cu privire la declararea zilei de 2 mai ca zi liberă în acest an.

"Cred că astăzi este şi hotărârea cu ziua de 2 mai care va fi liberă. Sper ca predicţiile extrem de optimiste din partea industriei de turism să se adeverească şi să facă venituri mari, să plătească taxe la buget, dacă fac venituri mari. Mă rog, cu taxele la turism mai puţin, dar măcar venituri să facă şi să se dovedească că ziua aceea de 2 mai liberă are un efect pozitiv în zona de turism", a declarat premierul.

×
Subiecte în articol: pensii ponta paste