x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vezi aici cum arată un Murg cu girofar.

Vezi aici cum arată un Murg cu girofar.

10 Iun 2011   •   09:59
Vezi aici cum arată un Murg cu girofar.

Presedintele Consiliului General al Capitalei, Calin Murg, a venit la intalnirea cu Traian Basescu cu girofar pe masina. Si, pentru ca excesul de putere sa fie si mai evident, masina consilierului PDL a fost insotita si de o masina a politiei, scrie antena3.ro

Consilierul PDL Calin Murg conduce o masina de teren, desi in declaratia de avere scrie ca detine un autoturism marca Logan.

In urma cu o luna, in cadrul emisiunii "Subiectiv", Calin Murg a declarat ca masina de teren nu-i apartine, ci este imprumutata de la un prieten.

In Codul rutier, scrie clar cine are voie sa detina girofar de culoare albastra pe masina: politia, jandarmeria, politia de frontiera, serviciul de ambulanta sau medicina legala si masinile protectiei civile.

De asemenea, au dreptul sa foloseasca sirene albastre masinile Ministerului Apararii care insotesc coloane militare, unitatile speciale ale SRI si SPP, cele ale Administratiei Nationale a Penitenciarelor, procurorii criminalisti din Ministerul Public, precum si ofiterii DNA, atunci cand se deplaseaza la interventii.

Nu scrie nicaieri ca un consilier din primaprie are dreptul sa foloseasca girofarul cand se deplaseaza cu masina prin oras.

×