x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vicecampionul naţional la motociclism viteză, MORT în urma unui accident stupid

Vicecampionul naţional la motociclism viteză, MORT în urma unui accident stupid

03 Feb 2013   •   09:54
Vicecampionul naţional la motociclism viteză, MORT în urma unui accident stupid
Sursa foto: agendadeiasi

Zeci de motociclişti din Capitală îl vor comemora astăzi pe Sabin Zabarcencu, vicecampionul naţional la motociclism viteză, mort în urma unui accident stupid. Tânărul a vrut ieri să îşi repare maşina personală, însă cricul a cedat şi autoturismul l-a strivit. Teribilul accident s-a petrecut în garajul său din Capitală.

 
Sabin Zabarcencu a murit în garajul unde obişnuia să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului, reparând motociclete. Era marea lui pasiune. 
 
"Odată pe an resuscitez o motocicletă distrusă şi o fac aparte. O dezbrac şi o îmbrac cu tot ce îmi place mie mai mult. îmi place să fac asta chiar dacă îmi mănâncă extrem de mult timp şi bani", scria Sabin pe pagina sa de Facebook, conform realitatea.net, acum câteva săptămâni.
 
Sâmbătă, însă, şi-a făcut timp să umble puţin şi la maşina personală. A fost ca un blestem. Cricul s-a rupt, iar automobilul de două tone a căzut peste el.
 
Două echipaje de prim ajutor si unul de descarcerare au sosit la faţa locului. Sabin a fost scos de sub maşină, însă, în ciuda eforturilor medicilor şi a manevrelor de resuscitare , nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.
 
Prietenii şi colegii lui motociclişti vor organiza astăzi un marş în Capitală, pentru a-l comemora.

×