x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vicepremierul Sorin Grindeanu are Covid-19 

Vicepremierul Sorin Grindeanu are Covid-19 

11 Feb 2022   •   10:59
Vicepremierul Sorin Grindeanu are Covid-19 

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid-19 și nu a mai plecat la Chișinău pentru a participa la ședința comună a guvernelor de la București și Chișinău, potrivit unor surse guvernamentale.

Sorin Grindeanu ar fi urmat să plece vineri cu premierul Nicolae Ciucă și mai mulți miniștri la Chișinău, pentru a participa la ședința comună a celor două guverne, dar a fost confirmat pozitiv Covid-19.

„Toți membrii delegației au fost testați PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Guvernele de la București și Chișinău se reunesc, vineri, în ședință comună. „Vom semna și Acordul de asistență nerambursabilă și majoritatea din această sumă va merge spre investiții în localități”, a anunțat premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița

Ședința comună a guvernelor României și Republicii Moldova va începe la ora 10.55, iar la 12.15 sunt programate declarații de presă ale celor doi prim-miniștri.

Nicolae Ciucă mai are o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și una cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

La finalul vizitei, Nicolae Ciucă va susține declarații de presă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

De curând, alți doi miniştri, Vasile Dîncu şi Virgil Popescu, au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus și s-au izolat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu