x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viceprimarul din Joseni ar fi cerut ajutorul unui prieten înainte să moară

Viceprimarul din Joseni ar fi cerut ajutorul unui prieten înainte să moară

23 Apr 2011   •   09:48
Viceprimarul din Joseni ar fi cerut ajutorul unui prieten înainte să moară

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit, vineri seară, împuşcat mortal, într-o vilă. Poliţiştii care anchetează cazul spun că viceprimarul a fost împuşcat de trei ori de la o distanţă de un metru jumătate.

O persoană necunoscută a sunat vineri seară, în jurul orei 20:00, la serviciul de urgenţă 112 şi a anunţat că viceprimarul comunei Joseni, Csala Zsolt a fost împuşcat. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea Tv, înainte să moară, viceprimarul din Joseni, Csala Zsolt, a cerut ajutorul unui prieten. Potrivit Adevărul, care citează surse judiciare, acesta şi-a sunat amicul care tocmai îi adusese nişte puieţi de brad şi i-a spus în maghiară: "Vino repede să mă ajuţi. Am probleme."

Localnicii l-au văzut pe primar vineri seară în timp ce căra mai mulţi pomi la vila sa din Borzont, informeaza realitatea.net. La scurt timp, mai mulţi tineri au auzit împuşcăturile. "Erau aici colegi şi ei au auzit împuşcături, patru împuşcături. Am anunţat imediat salvarea. Nu ştiu cine ar fi putut comite aşa o crimă", a spus unul dintre localnici.

"A fost pur şi simplu măcelărit. A fost împuşcat de trei ori în abdomen şi în picior. De 11 ani lucrăm împreună şi a fost un om de treabă", a declarat primarul din Joseni, Gyorgy Istvan.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane în cursul nopţii. Surse din cadrul anchetatorilor spun că focurile de armă au fost trase de aproape. Cartuşele au fost găsite la un metru şi jumătate de victimă.

 

Viceprimarul Csala Zsolt, 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.

×