x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta, despre condamnarea lui Năstase: "Personal, sunt dezamăgit de acest verdict"

Victor Ponta, despre condamnarea lui Năstase: "Personal, sunt dezamăgit de acest verdict"

30 Ian 2012   •   12:49
Victor Ponta, despre condamnarea lui Năstase: "Personal, sunt dezamăgit de acest verdict"

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca este "dezamagit de acest verdict", referindu-se la decizia magistratilor de condamnare a fostului premier Adrian Nastase in dosarul "Trofeul Calitatii".

"Personal, sunt dezamagit de acest verdict. Cunosc dosarul si stiu cat de multe presiuni politice s-au facut in constructia sa. Sunt insa convins ca domnul Nastase va face recurs si, cu acest prilej, isi va putea demonstra nevinovatia.

Pana la un verdict definitiv, nu vreau sa comentez mai mult. Si cred ca nu este cazul ca noi, politicienii, sa comentam prea mult un verdict inainte ca el sa fie definitiv", a afirmat Victor Ponta pe Facebook.

Liviu Dragnea: Sunt dezamagit de condamnarea lui Nastase

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este dezamagit si afectat de condamnarea lui Adrian Nastase si spera ca acesta sa-si dovedeasca nevinovatia.

"Nu este vorba de PSD, Adrian Nastase ramane la fel in partid. Eu sunt foarte afectat, foarte dezamagit si sper din tot sufletul la recurs sa isi dovedeasca nevinovatia. Am fost convins ca va fi achitat. Adrian Nastase ramane acelasi lider politic", a spus secretarul general al PSD, potrivit Mediafax.

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in procesul "Trofeul calitatii", in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Potrivit minutei, pedeapsa aplicata este cu executare. Lui Nastase i-a fost interzisa pentru o perioada de doi ani exercitarea mai multor drepturi.

×
Subiecte în articol: nastase inchisoare ponta facebook condamnare