x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Iohannis, după ce PNRR a primit undă verde: Provocările majore încep abia acum

VIDEO: Iohannis, după ce PNRR a primit undă verde: Provocările majore încep abia acum

27 Sep 2021   •   18:24
VIDEO: Iohannis, după ce PNRR a primit undă verde: Provocările majore încep abia acum
Sursa foto: Hepta

Provocările majore încep abia acum, spune președintele Klaus Iohannis după ce Planul Național de Redresare și Reziliență al României a primit undă verde de la Comisia Europeană.

 

 

„Îmi face o deosebită plăcere să o avem astăzi ca oaspete pe doamna Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Bine ați venit la București! Salut anunțul făcut de doamna von der Leyen despre Planul Național de Redresare și Reziliență al României care a primit undă verde de la Comisia Europeană chiar astăzi”, afirmă Iohannis.

Potrivit președintelui, aprobarea PNRR reprezintă „un moment simbolic de o mare importanță pentru viitorul” României.

„Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană din ultimele luni, dare și un efort colectiv instituțional fără precedent. A fost un proces extrem de laborios care a presupus o muncă extraordinară sub presiunea timpului și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea cu succes a acestui plan”, declară Iohannis.

Potrivit președintelui, provocările majore încep abia de acum: „implementarea deplină și la timp a tuturor măsurilor din acest plan este esențială”.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis