x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Irina Loghin vorbeşte despre starea ei de sănătate: "Să le fie ruşine celor care au spus că am făcut atac cerebral"

(VIDEO) Irina Loghin vorbeşte despre starea ei de sănătate: "Să le fie ruşine celor care au spus că am făcut atac cerebral"

18 Mai 2012   •   15:50
(VIDEO) Irina Loghin vorbeşte despre starea ei de sănătate: "Să le fie ruşine celor care au spus că am făcut atac cerebral"

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a declarat in exclusivitate la Kanal D: "Eu am venit in urma cu doua seri la spital cu un puseu de tensiune pe care il poate face oricine la varsta mea si m-am oprit aici sa fac niste perfuzii, am facut si tomografie. De fiecare data sunt foarte atenta cu sanatatea mea. Dar de aici si pana la ce s-a spus...Sa le fie rusine ca au spus ca am facut atac cerebral. E o rusine.

Nu se poate sa traim intr-o asa minciuna. Eu sunt bine, m-am plimbat prin curtea spitalului si aseara, pe ploaie. Sunt bine, toate analizele mi-au iesit foarte bine"

Cantareata a spus ca a fost vizitata si de prieteni, care s-au amuzat. Cel care a facut haz a fost Fuego, spune Irina Loghin, care a venit la cantareata de vreo trei ori.

×
Subiecte în articol: irina loghin minciuni kanal d atac cerebral