x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Klaus Iohannis: Voi așteptata până când din discuțiile partidelor se conturează o majoritate

VIDEO: Klaus Iohannis: Voi așteptata până când din discuțiile partidelor se conturează o majoritate

04 Noi 2021   •   18:09
VIDEO: Klaus Iohannis: Voi așteptata până când din discuțiile partidelor se conturează o majoritate

UPDATE Președintele Klaus Iohannis amână convocarea unor noi consultări cu partidele parlamentare pentru formarea noului guvern până la cristalizarea unei majorități. „Este foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate”, a spus șeful statului.

„Din păcate, ultima propunere nu a întrunit un nunăr suficient de posibile voturi și guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat în Parlament. Între timp, partidele au reluat între ele discuțiile”, spune Klaus Iohannis.

El afirmă că va amâna convocarea partidelor parlamentare până la cristalizarea unei majorități asumate de formațiunile politice.

„Este foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept astfel de abordări. Voi aștepta cu consultările formale până când din discuțiile dintre partide se cristalizează o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia atunci voi convoca consultări pentru formarea noului guvern”, conchide șeful statului.

O nouă condiție pentru deschiderea fizică a școlii - gradul de vaccinare a personalului școlii

 

 

Stire inițială Președintele Klaus Iohannis, va susține joi, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, a anunțat Administrația Prezidențială. 

Declarația șefului statului se va da la finalul discuțiilor între partide privind găsirea unei soluții de ieșire din criza politică și guvernamentală. 

 

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis