x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Raluca Turcan: Exercitarea meseriei de bonă va fi posibilă în perioada următoare

VIDEO Raluca Turcan: Exercitarea meseriei de bonă va fi posibilă în perioada următoare

10 Iul 2021   •   09:00

Raluca Turcan,ministrul Muncii, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că practicarea meseriei de bună va fi posibilă în perioada următoare, după ce vor fi stabilite standardele de calitate pentru exercitarea acestei meserii, procedură care este în curs.Turcan a mai spus că în România va creşte numărul de locuri în creşe.

"În programul de guvernare ne-am asumat ca prin PNRR să creştem infrastructura de creşe în România. Avem alocaţi aproximativ 43 de milioane de euro pentru realizarea a 140 de creşe în România. În acelaşi timp, una dintre primele măsuri pe care ni le-am asumat odată cu mandatul Guvernului Cîţu a fost ca părinţii care se află în concediu de creştere a copilului să fie stimulaţi să se reîntoarcă la muncă înainte de împlinirea vârstei de 6 luni a copilului", a mai spus ministrul.

Raluca Turcan a participat, vineri, la deschiderea Bursei locurilor de muncă organizată de AJOFM Cluj, a vizitat agenţii economici clujeni Emerson şi Terapia şi a avut o întâlnire de lucru cu şefii instituţiilor deconcentrate din subordinea MMPS. 

×
Subiecte în articol: raluca turcan meserie bona