x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Urmărire ca-n filme! Polițiștii au întins un dispozitiv cu țepi de blocare a roților pentru prinderea unui infractor

VIDEO: Urmărire ca-n filme! Polițiștii au întins un dispozitiv cu țepi de blocare a roților pentru prinderea unui infractor

09 Oct 2022   •   09:09
VIDEO: Urmărire ca-n filme! Polițiștii au întins un dispozitiv cu țepi de blocare a roților pentru prinderea unui infractor
Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne

Un individ pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranți a fost prins de polițiști la Slatina. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie predat autorităților din Ungaria.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au povestit cum s-a derulat operațiunea de capturare a fugarului:

"Un polițist l-a identificat pe tânărul de 23 de ani la volanul mașinii pe care o conducea.

Imediat a dat prin stație.

- E cel cu mandatul european de aducere. Conduce autoturismul cu numărul de înmatriculare …. Se îndreaptă către localitatea Slatina. Am pornit în urmărirea lui.

Apelul a fost auzit de colegii acestuia care s-au organizat pentru prinderea celui care era dat în urmărire internațională.

- Îl așteptăm la… să ne spui când sunteți în apropiere ca să întindem dispozitivul de blocare a roților.

- Gata! Puteți întinde… ne apropiem, a spus în stație polițistul aflat în urmărirea fugarului.

Dispozitivul cu țepi a fost întins, iar mașina urmăritului a fost oprită.

Imediat aceasta a fost înconjurată de polițiști. Șoferul a încercat să accelereze pentru a pleca, dar a fost scos imediat din autoturism și imobilizat.

În mașină au fost găsite două seturi de plăcuțe de înmatriculare, mai multe tefefoane mobile, un spray iritant lacrimogen, un cuțit și o rozeta metalică de tip box.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie predat autorităților din Ungaria, cele care au emis mandatul european de arestare pentru trafic de migranți.

Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune!"

×
Subiecte în articol: fugar infractor măi urmărire