x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca, luni noapte

Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca, luni noapte

11 Ian 2011   •   14:25

Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere, luni noapte, din Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, unde a fost internat timp de câteva ore pentru investigaţii medicale.

Rezultatul analizelor efectuate indică o acutizare a suferinţei cardiace.

Sorin Ovidiu Vîntu a venit la Spitalul Floreasca, luni la ora 13.30, pentru investigaţii şi a fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, după ce a primit rezultatele analizelor, a spus Bogdan Opriţa.

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul "Foreasca" pentru a verifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu care au spus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru o injecţie.

Unul dintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientului său prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde i s-a făcut o injecţie şi a fost oprit pentru alte investigaţii.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat să se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie susţinut cu acte justificative emise de Spitalul Floreasca.

×