x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu, adus la Parchet pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală.

Vîntu, adus la Parchet pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală.

17 Mai 2011   •   11:32
Vîntu, adus la Parchet pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si presupusul sau complice la santaj, Ion Ilie Cezar, au fost adusi, astazi, la Parchetul General, unde urmeaza sa le fie prezentat materialul de urmarire penala, in dosarul deschis in urma acuzelor de santaj si amenintare formulate de Sebastian Ghita.

Ion Ilie Cezar ar putea fi cercetat in libertate, dupa ce Judecatoria Buftea a admis cererea de eliberare sub control judiciar, insa hotararea nu este definitiva.

Pe de alta parte, Sorin Ovidiu Vintu, care a solicitat si el eliberarea sub control judiciar, a anuntat, ieri, in sala de judecata, ca renunta la solicitare, instanta luand act de pozitia acestuia.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost arestati pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, pe 29 aprilie, recursul procurorilor impotriva deciziei din 21 aprilie a Judecatoriei Sectorului 5, care a decis cercetarea celor doi in libertate. Decizia Tribunalului Bucuresti, luata cu majoritate de voturi, a fost definitiva.

Sebastian Ghita a depus, la inceputul lunii aprilie, o plangere penala la Parchetul instantei supreme, in care acuza ca ar fi fost santajat si amenintat de Vintu.

×
Subiecte în articol: vintu