x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIP-uri pe centimetru pătrat

VIP-uri pe centimetru pătrat

07 Sep 2011   •   21:00
VIP-uri pe centimetru pătrat

Unul dintre cele mai emotionante momente traite marti seara pe noul stadion a fost premierea celor patru fotbalisti romani care au depasit bariera a peste 100 de prezente in echipa nationala. Pe rand, Ladislau Bölöni, Gica Popescu, Gica Hagi si Dorinel Munteanu au fost premiati de Frantisek Laurinec, membru al Comitetului Executiv al UEFA, care le-a inmanat medalii si sepci cu insemnele forului european celor patru fosti internationali.

Fara exceptie, fiecare fost mare jucator a fost aplaudat la sce­na deschisa in momentul decer­narii premiilor, dar arena a erupt atunci cand Gica Hagi a fost premiat, cei peste 55.000 de spectatori scan­dandu-i numele celui mai bun fotba­list roman din toate timpurile ca pe vremea cand acesta facea furori la CM ’94.

Din inaltul tribunei oficiale, scena a fost patronata de presedintele FIFA, Joseph Blatter, care, flancat de presedintele FRF, Mir­cea Sandu, si de primarul Sorin Opres­cu, a inaugurat stadionul printr-o ce­remonie care a avut loc inain­tea inceperii partidei.

Daca in tri­bune au putut fi zariti Victor Ponta, Crin Antonescu si fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, in afara arenei, reputatul cineast Sergiu Ni­colaescu s-a folosit de prezenta zecilor de mii de spectatori pentru a filma mai multe scene pentru viitorul sau film.

×