x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIVERE - Nunta de argint pe Lacul Como

VIVERE - Nunta de argint pe Lacul Como

23 Aug 2004   •   00:00

Dupa ce au urmarit cu atentie numeroase episoade din "Vivere", serial ce ruleaza deja de cinci ani in Italia si este difuzat acum si in tara noastra, Maria si sotul ei au completat taloanele de concurs si le-au expediat pe adresa televiziunii cu sediul in Baneasa.

Maria si Lazar au castigat sapte zile de vis la Moltraiso Grand Hotel Imperial de patru stele situat la 7 kilometri de Lacul Como, orasul in care se desfasoara si actiunea serialul Vivere, difuzat de Antena 1, in fiecare dupa-amiaza de la ora 17:45. Antena 1 a mai oferit castigatorilor si 490 de euro bani de buzunar.

La sosirea in aeroport, familia Avram a fost asteptata de unul dintre cei doi baieti ai cuplului.

In timpul acestei excursii, ploiestenii si-a sarbatorit si nunta de argint. "Exact in ziua in care implineam 25 de ani de casatorie, pe masa din camera noastra de la hotel am gasit o sticla de sampanie, un buchet de flori si o felicitare cu multe urari de bine.

Cei de la Moltraiso au stiut ca ne sarbatorim nunta de argint si ne-au facut o mare surpriza. Si ca seara sa fie perfecta, cei doi baieti ai nostri ne-au sunat si ei din tara special pentru aceasta ocazie", spune incantata Maria Avram.

Familia Avram a vizitat in Italia toate locurile in care se filmeaza serialul, s-au plimbat cu barca pe Lacul Como si chiar au facut o scurta excursie pana in Elvetia aflata la doar 30 de kilometri de hotelul in care au fost cazati.

×
Subiecte în articol: observator