x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vladimir Voronin, declaraţie ŞOCANTĂ: Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău fiind în stare de ebrietate!

Vladimir Voronin, declaraţie ŞOCANTĂ: Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău fiind în stare de ebrietate!

15 Mai 2013   •   12:48
Vladimir Voronin, declaraţie ŞOCANTĂ: Băsescu îi sună pe oficialii de la Chişinău fiind în stare de ebrietate!
Sursa foto: Christian Silva/INTACT IMAGES

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat aseară, în cadrul unei emisiuni la TV7, că şeful statului român îi sună în fiecare seară pe liderii de la Chişinău aflându-se în stare de ebrietate.

Voronin a precizat că Traian Băsescu ar face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău. "Eu ştiu de apelurile telefonice ale lui Băsescu. Sună seara aflându-se în stare de ebrietate", a declarat Voronin, potrivit inprofunzime.md.

Contactat de PRO TV Chişinău, primarul capitalei moldoveneşti, Dorin Chirtoacă, a recunoscut că a discutat la telefon cu preşedintele român despre situaţia politică din R.Moldova. "Am vorbit şi eu la telefon, săptămâna trecută, cu Băsescu despre riscurile mari, pe zece ani înainte, pe care le comportă situaţia actuală de la Chişinău pentru integrarea europeană a Republicii Moldova", a declarat Chirtoacă.

El a subliniat însă că discuţia "a corespuns nivelului şi statutului instituţiei prezidenţiale, spre deosebire de replicile de cartier ale lui Vladimir Voronin" şi că preşedintele român este "mai preocupat de integrarea europeană a Republicii Moldova decât fostul preşedinte al R.Moldova (care de fapt vrea în uniunea euroasiatică), ceea ce este grav".


×