x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vosganian: E revoltătoare lipsa totală de responsabilitate a lui Băsescu

Vosganian: E revoltătoare lipsa totală de responsabilitate a lui Băsescu

06 Mai 2010   •   00:00

Fostul ministru de Finanţe Varujan Vosganian a declarat, azi, că este revoltătoare din punct de vedere politic lipsa de responsabilitate a lui Traian Băsescu de a anunţa măsurile drastice pentru reducerea cheltuielilor, precizând că preşedintele avea expresia unui om "speriat".

"Din punct de vedere politic, e revoltătoare lipsa totală de responsabilitate a preşedintelui Băsescu. Nu a venit cu niciun sacrificiu personal, ar trebui să fie sacrificiile PDL, ci a transferat toate sacrificiile asupra a jumătate din populaţia majoră a ţării. Nu am auzit de la preşedinte nici o măsură reală de relansare economică. Expresia unui om speriat, care nu ştie cum să facă să-şi ţină scaunul său şi să milogească de la FMI câteva luni de răgaz şi în acest sens să pună măsuri care vor duce probabil şi vor alătura crizei economice o criză socială majoră, care ar putea să meargă până la dezordine socială", a spus Vosganian.

El l-a acuzat pe Băsescu că nu se gândeşte deloc la consecinţe.

"Eu nu cred că românii ar accepta, fie medici, fie profesori, fie funcţionari publici, fie cercetători, această curbă de sacrificiu din partea unui Guvern care nu ştie cum să activeze resursele economice ale ţării", a adăugat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: observator