x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vremea în această toamnă

Vremea în această toamnă

02 Sep 2010   •   00:00
SEPTEMBRIE
Temperaturile medii lunare se vor încadra în general în limitele normale, în regiunile estice fiind posibile valori mai mari decât cele climatologice. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime vor depăşi 30°C-32°C, mai ales în partea sud-estică a ţării. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime vor coborî sub 0°C în zonele depresionare intramontane. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale, local fiind posibile excedente.

OCTOMBRIE
Temperaturile medii lunare vor depăşi valorile normale în regiuni din jumătatea estică a ţării, iar în rest se vor încadra în limitele climatologice. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime vor depăşi 25°C. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime pot coborî sub -5°C în zone din centrul şi nordul ţării, favorizând local producerea brumei. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, exceptând zone restrânse unde se vor încadra în limitele normale.

NOIEMBRIE
Temperaturile medii lunare se vor încadra în limitele climatologice în cea mai mare parte a ţării. În intervalele calde din cursul lunii, temperaturile maxime pot depăşi 20°C. În nopţile cele mai reci, temperaturile minime pot coborî sub -8°C mai ales în depresiunile intramontane. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general normale, cu tendinţa de a depăşi valorile climatologice în vestul, centrul şi nordul ţării.

● Administraţia Naţională de Meteorologie

×
Subiecte în articol: meteo