x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vremuri grele pentru OTV: postul lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă, iar CNA a respins contestaţia privind înjumătăţirea emisiei

Vremuri grele pentru OTV: postul lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă, iar CNA a respins contestaţia privind înjumătăţirea emisiei

29 Mar 2012   •   14:59
Vremuri grele pentru OTV: postul lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă, iar CNA a respins contestaţia privind înjumătăţirea emisiei

Tribunalul Bucuresti a admis joi cererea de intrare in insolventa a Ocram Televiziune, care opereaza OTV, urmand ca firma Accis Solv Ipurl sa administreze insolventa postului patronat de Dan Diaconescu.

Conform paginademedia.ro, potrivit deciziei magistratilor, administratorul judiciar va intocmi un raport amanuntit asupra cauzelor si imprejurarilor care au dus la aparitia starii de insolventa cu mentionarea persoanelor carora le-ar fi imputabila pentru a putea fi angajata raspunderea patrimoniala a acestora.

Pe de alta parte, CNA a respins contestatia formulata de OTV privind decizia de reducere la jumatate a licentei audiovizuale, urmand ca postul lui Dan Diaconescu sa emita doar pana la 28 septembrie, decizia fiind luata, conform Mediafax, cu unanimitate de voturi, fara ca acest caz sa fie rediscutat de catre membrii CNA.

"Nu s-a modificat nimic, s-a comunicat postului OTV decizia de reducere a valabilitatii licentei, asa cum fusese stabilit. Postul are obligatia ca in aceasta seara, sa o comunice public, de la ora 19.00 la ora 19.10, astfel incat si publicul sa stie care au fost motivele pentru care s-a luat aceasta decizie", a declarat presedintele CNA, Rasvan Popescu.

Cu doua zile in urma, CNA a aplicat OTV cea mai drastica sanctiune posibila, injumatatirea licentei audiovizuale, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala.

×