x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zbor special Tarom la/din Constanţa pentru parlamentarii Puterii

Zbor special Tarom la/din Constanţa pentru parlamentarii Puterii

07 Feb 2012   •   19:35
Zbor special Tarom la/din Constanţa pentru parlamentarii Puterii

UPDATE ora 23.10

Aeronava a decolat din Constanta la ora 23.00, cu o jumatate de ora intarziere, in pofida vremii extrem de nefavorabile (vant puternic).

Purtatorul de cuvant al aeroportului Mihail Kogalniceanu precizeaza ca acesta "nu a fost inchis". In cursul zilei de azi au mai fost efectuate zboruri cu elicoptere.

Stirea initiala

O cursa charter Tarom, plecata din Bucuresti, de pe Aeroportul International Henri Coanda, a aterizat in seara aceasta, la ora 22.15, pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului constantean a declarat, pentru Jurnalul National, ca pana la ora aterizarii aeronavei, doar 23 de persoane trecusera prin formalitatile de imbarcare. In momentul discutiei cu noi, purtatorul de cuvant al Aeroportului a iesit din cladirea terminalului, pe pista de aterizare, exclamand: "Mamaaa, ce vant bate!".

Conform informatiilor jurnalistului Radu Tudor, printre pasagerii aeronavei se numara 3 parlamentari PDL si doi ai minoritatilor nationale (care fac si ei parte din coalitia de guvernare).

Informatia conform careia Tarom efectueaza aceasta cursa charter a fost difuzata abia in seara aceasta, pe postul local (constantean) de televiziune Neptun. De altfel, conform informatiilor noastre, decizia efectuarii zborului a fost luata in pripa, Tarom cautand azi, in jurul orei 17, un echipaj disponibil. Aceasta ar putea fi o cauza pentru care numarul pasagerilor este atat de mic, in conditiile in care Constanta este complet izolata pe rutele terestre de Bucuresti, de 3 zile. O alta explicatie ar putea fi si costul piperat al biletului, de 150 de euro - chiar si asa, cursa va fi una paguboasa pentru Tarom si, deci, pentru bugetul statului.

Guvernul incropit de premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu se va prezenta, maine, in fata Parlamentului, pentru votul de investitura si are nevoie de prezenta tuturor parlamentarilor Puterii pentru a isi intra in functie.

×
Subiecte în articol: cursa charter constanta pdl