x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zboruri întârziate și curse redirecționate spre alte aeroporturi din cauza ploii din Capitală

Zboruri întârziate și curse redirecționate spre alte aeroporturi din cauza ploii din Capitală

14 Iun 2022   •   21:32
Zboruri întârziate și curse redirecționate spre alte aeroporturi din cauza ploii din Capitală
Sursa foto: Hepta

Trei zboruri au avut întârzieri, iar alte trei au fost redirecționate spre alte aeroporturi, din cauza ploii torențiale din Capitală, care a făcut imposibilă aterizarea în condiții de siguranță, anunță, marți, Biroul de Presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, traficul aerian a înregistrat perturbări din cauza condițiilor meteo severe de furtună și căderi masive de precipitații.

Trei zboruri au înregistrat întârzieri de până la 30 de minute, iar alte trei curse au fost redirecționate spre alte aeroporturi, potrivit CNAB.

Potrivit CNAB, traficul a fost reluat în jurul orei 17:00, iar acum se desfășoară conform programului de zbor, în condiţii de siguranță.

Cele trei aeronave rerutate, aparținând companiilor Swiss Air, Fly Dubai și HiSky se pregătesc să revină pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, mai anunță CNAB.

Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod roșu de ploi și furtuni în București, care a fost valabilă de la ora 17:00 până la 18.30. Au fost averse torențiale care au depășit 40...50 l/mp - în zona avertizată s-au acumulat în jur de 50 l/mp. De asemenea, au fost descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni.

(sursa: Mediafax)

×