x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ''Ziua căţeilor la birou'', la Primăria Capitalei

''Ziua căţeilor la birou'', la Primăria Capitalei

14 Oct 2022   •   19:51
''Ziua căţeilor la birou'', la Primăria Capitalei
Sursa foto: Facebook

Zece căţei au fost aduşi vineri la sediul municipalităţii de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, iar patru dintre aceştia au fost adoptaţi, a anunţat primarul general, Nicuşor Dan, pe pagina de Facebook.

Ziua căţeilor la birou" este o campanie organizată de ASPA în fiecare zi de vineri.

"Astăzi, a fost o zi bună la Primărie. 10 căţei aduşi de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA Bucureşti) au înveselit pentru câteva ore curtea primăriei şi au topit inimile angajaţilor iubitori de animale. Mă bucur că 4 puiuţi şi-au găsit adoptatori şi îmi doresc ca tot mai mulţi căţei din centrele de adopţii ale ASPA să ajungă în mijlocul unor familii iubitoare şi responsabile, aşa cum s-a întâmplat astăzi la Primărie", a scris edilul general.

Nicuşor Dan a transmis că un nou târg de adopţii de animale se va desfăşura sâmbătă, în intervalul orar 11,00 - 17,00, în Parcul Herăstrău, în Grădina de vară a Teatrului "Constantin Tănase". Vor fi 32 de căţei din centrele de adopţii ASPA - 22 de pui şi 10 adulţi - şi 25 de pisici de la Asociaţia TNR Capturare Sterilizare Eliberare. Animalele au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopţiile sunt gratuite.

 

×