x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri (P) Cele mai noi tendințe în machiaj, de la Flormar

(P) Cele mai noi tendințe în machiaj, de la Flormar

18 Mar 2015   •   12:32
(P) Cele mai noi tendințe în machiaj, de la Flormar

Primăvara 2015 aduce noi tendințe în materie de make-up, iar specialiștii de la Flormar vorbesc despre acestea enumerând pielea de bronz, ochii moi pastelaţi, liniile de tuş delicate sau grafice, buzele lucioase şi colorate în roşu, coral sau bordeaux. Cât despre culorile sezonului, acestea sunt Marsala, Toasted Almond, Tangerine şi Lucite Green.

Iar gama de ojă Flormar acoperă din plin această paletă de culori, inspirându-le pe doamnele și domnișoarele care le poartă și dându-le acel plus de energie de care au nevoie la orice început de zi sau de săptămână. Împreună cu Jurnalul Național, Flormar a oferit femeilor ojă în 60 de nuanțe diferite, la un preț special, pentru că oja este un accesoriu aproape permanent al doamnelor, care le definește starea de spirit.

Indiferent de anotimp, manichiura este foarte importantă deoarece aceasta este CV-ul purtătorului. În 2015 se poartă manichiura nail art, unghiile grafice și, în acelaşi timp, unghiile naturale cu un strat subţire de tratament.
Pentru acest an Flormar a pregatit o gamă nouă de produse pentru unghii împreună cu tratamente pe bază de O2.

Noi game de produse în portofoliul Flormar
Care4lips, Bohemian dream şi Duo Shimmering Lotion sunt doar câteva dintre gamele surpriză din anul 2015.
Care 4 lips este o gamă completă concepută pentru hidratarea şi îngrijirea buzelor, fiind gama perfectă pentru toate anotimpurile datorită ingredienţilor naturali.
Bohemian dream este o gamă limited edition lansată în două etape: colecţia de primăvara şi colecţia de vară. Aceasta este inspirată din hippy style.
Duo Shimmering Lotion este o loţiune 2 în 1 special concepută pentru hidratare, luminozitate şi sclipici. Datorita sistemului său de aplicare îţi poţi doza intensitatea sclipiciului după preferinţă.
Mai mult decât atât, în primavara anului 2015 Flormar pregătește noi deschideri de magazine și, odată cu acestea, multe surprize pentru clientele fidele, constând în game noi de poduse și promoţii de excepţie.

Specialiști cu experiență
Flormar se clasează pe primele locuri din piața de produse cosmetice mass-market de mai bine de 45 de ani în lume și de 7 ani în România, punând accent pe calitatea produselor și a ingredienților naturali din conținutul acestora.
Cu o gamă largă și completă de produse cosmetice, cu peste 2.000 de produse - fonduri de ten, pudre, fard pentru ochi, rimel, rujuri, lacuri de unghii si accesorii - Flormar răspunde cu succes nevoilor clienţilor săi prin preţuri avantajoase şi disponibilitatea Beauty Adviser-ilor la fiecare punct de lucru. Aceștia acordă consiliere tuturor clienților, oferind cele mai potrivite recomandări chiar și celor mai pretențioși dintre aceștia.

http://www.flormarcosmetics.ro/
https://www.facebook.com/FlormarCosmeticsRomania

×