x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Acum, la fel ca în '89, trebuie să luptăm cu statul mafiot

Ponta: Acum, la fel ca în '89, trebuie să luptăm cu statul mafiot

07 Oct 2011   •   10:10
Ponta: Acum, la fel ca în '89, trebuie să luptăm cu statul mafiot

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca este convins ca USL va castiga alegerile de anul viitor, informeaza Mediafax.

Liderul PSD a adaugat ca este ingrijorat de ce va trebui sa faca dupa, in conditiile in care Romania nu a fost niciodata dupa 1989 atat de distrusa din punct de vedere social, economic si politic.

Potrivit lui Ponta, pentru reconstruirea Romaniei este nevoie de un "efort national", cum a fost in decembrie 1989 impotriva statului comunist, numai ca acum lupta se da impotriva "statului mafiot", "patronat de Boc si Basescu".

"Sunt convins ca vom castiga alegerile. Dar sunt foarte ingrijorat de ce va trebui sa facem dupa. Romania nu a fost niciodata dupa 1989 atat de distrusa din punct de vedere social, economic si politic. Or ca sa reconstruiesti Romania e vorba de un efort national, asa cum a fost necesar in decembrie 1989 ca sa scapi de ceea ce este astazi un stat mafiot. In Romania statul este cel care te fura cel mai mult, te santajeaza daca ai o afacere, statul iti taie orice speranta de a gasi un loc de munca. Acum, la fel ca in '89, cand am luptat cu totii cu statul comunist, trebuie sa luptam cu statul mafiot. Nu este o batalie usoara", a declarat Victor Ponta, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa.

×