x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE: A 7-a zi de proteste în fața Guvernului; 10.000 de oameni sunt în Piața Victoriei

UPDATE: A 7-a zi de proteste în fața Guvernului; 10.000 de oameni sunt în Piața Victoriei

06 Feb 2017   •   20:24
UPDATE: A 7-a zi de proteste în fața Guvernului; 10.000 de oameni sunt în Piața Victoriei
Sursa foto: Victor Stroe

UPDATE 3: Manifestanţii din Piaţa Victoriei au început să plece, iar în prezent mai protestează aproximativ 10.000 de persoane, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres.

În cea de-a şaptea zi de proteste în faţa Guvernului, protestatarii au continuat să ceară demisia Executivului.

UPDATE 2: Aproximativ 15.000 de oameni protestează luni seară în Piaţa Victoriei din Capitală, potrivit unor surse oficiale, împotriva Guvernului, conform Agerpres.

Manifestanţii cer demisia Guvernului. Eu ai pancarte pe care este scris: "În democraţie, hoţii stau în puşcărie", "Guvernul Grindeanu - trădători de ţară", "Demisia", "Nu recunoaştem legi date de mafioţi!, "Hoţul prins nu este negustor cinstit", "Vrei graţiere? Ia muncă silnică!".

Protestatarii scandează "Demisia", "Hoţii", "Jos Guvernul", "Dragnea nu uita, România nu-i a ta", "Zi de zi aici vom fi".

UPDATE 1: Aproximativ 10.000 de persoane, potrivit unor surse oficiale, protestează în Piaţa Victoriei, cerând demisia guvernului, conform AGERPRES.


Câteva sute de protestatari s-au adunat, luni seara, pentru a șaptea zi la rând, în Piaţa Victoriei din Capitală, și cer demisia guvernului, relatează Antena 3.

Deși OUG 13/2017 a fost abrogată, oamenii au ieșit din nou în stradă, însă la această oră nu sunt în număr așa mare ca în serile trecute.

Protestatarii cer demisia guvernului și spun că vor ca cineva să-și asume răspunderea pentru acea ordonanță, adăugând că nu vor pleca de acolo până nu obțin ce-și doresc.

Oamenii adunați în fața Guvernului strigă ”Hoții!” și lozinci împotriva guvernului PSD-ALDE, cerând ca Executivul să fie înlocuit cu alți oameni.

Concomitent are loc un alt protest la care participă în jur de 1000 de persoane care, la Palatul Cotroceni, împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Oamenii au ieşit în stradă și cer demisia lui Klaus Iohannis, spunând că un preşedinte nu trebuie să împartă România în două.

×