x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase îi demască pe cei care încearcă să "re-scrie" istoria în beneficiul lui Traian Băsescu

Adrian Năstase îi demască pe cei care încearcă să "re-scrie" istoria în beneficiul lui Traian Băsescu

16 Sep 2012   •   22:06
Adrian Năstase îi demască pe cei care încearcă să "re-scrie" istoria în beneficiul lui Traian Băsescu

Adrian Nastase a postat pe blog un nou articol, intitulat "Traian Basescu si federatia de state natiuni. Memoria scurta a unor colegi...".

"Unul dintre fostii membri ai cabinetului pe care l-am condus afirma, zilele acestea, admirativ, ca Traian Basescu a fost primul, in Romania, care a vorbit despre Uniunea Europeana ca viitoare federatie si despre necesitatea acestui proiect.

Era si o trimitere la propunerea lui Manuel Barroso formulata in discursul sau din 12 septembrie, de la Strasbourg, despre 'Starea Uniunii', in care prezenta ideea unei Uniuni Europene – ca 'federatie a statelor-natiuni'.

M-a mirat ca fostul meu coleg, membru al Grupului de la Cluj, participant la 'scrierea' istoriei in perioada 2001-2004, incearca sa o 're-scrie', acum, in beneficiul lui Traian Basescu!", scrie Adrian Nastase pe blog.

Articolul complet il puteti citi AICI.

In finalul articolului, Adrian Nastase mai precizeaza: "Si o constatare trista de final: am impresia ca unii dintre fostii mei colegi nu stiu nici acum, din ce guvern au facut parte…".

×
Subiecte în articol: adrian nastase