x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase renunţă la postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Adrian Năstase renunţă la postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

31 Ian 2012   •   15:27
Adrian Năstase renunţă la postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Mircea Dusa a declarat, conform Mediafax, ca Adrian Nastase l-a anuntat ca nu mai doreste sa candideze la nicio functie in Biroul Pemanent al Camerei, respectiv la cea de vicepresdinte, pe care o detinea.

Potrivit lui Dusa, Nastase si-a motivat acest gest prin respectul pentru colegii din grupul parlamentar, avand in vedere situatia sa.

"Domnul Adrian Nastase m-a anuntat ca nu mai doreste sa candideze la nicio functie in Birroul Permanent, la functia de vicepresedinte al Camerei, spunand ca face acest gest din respect pentru colegii din grupul parlamentar, avand in vedere situatia sa. Sunt destul de mahnit ca un parlamentar de calitatea si experienta domnului Adrian Nastase se retrage din conducerea Camerei si va avea de suferit si calitatea activitatii parlamentare. Sper ca dansul va fi foarte activ in grupul parlamentar si ne va folosi experienta sa", a spus Dusa, care a mai anuntat ca inlocuitorul lui Adrian Nastase in conducerea Camerei Deputatilor va fi desemnat miercuri, in cadrul conducerii partidului si in grupul parlamentar.

×