x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL

Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL

22 Dec 2012   •   14:33
Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

 Fostul deputat şi consilier prezidenţial Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL, decizia fiind luată sâmbătă în Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova a partidului din care Săftoiu făcea parte şi fiind motivată de "contradicţia" între ideile exprimate public de Săftoiu şi cele ale PNL.

 
Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost determinată de ieşirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune, ieşiri pe care şeful PNL Prahova le-a catalogat ca fiind "în contrast total cu ideile PNL", însă a refuzat să dea exemple.
 
"Cel mai mult ne-a deranjat că merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord să vorbească în numele PNL în condiţiile în care nu are nicio legătură şi niciun contact cu acest partid", a mai spus Roşca, acesta dezvăluind că Adriana Săftoiu nu a mai luat legătura cu PNL Prahova de ani de zile.
 
Întrebat dacă decizia PNL Prahova privind excluderea Adrianei Săftoiu trebuie validată de conducerea centrală a partidului, el a afirmat că nu este cazul.
 

×
Subiecte în articol: adriana saftoiu pnl excludere