x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adriana Săftoiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: „Încă din 2007 mă speria această încrengătură a sistemului justiție-securitate”

Adriana Săftoiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: „Încă din 2007 mă speria această încrengătură a sistemului justiție-securitate”

11 Apr 2017   •   21:11
Adriana Săftoiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: „Încă din 2007 mă speria această încrengătură a sistemului justiție-securitate”

Adriana Săftoiu a comentat în emisiunea Punctul de întâlnire dezvăluirile făcute de Dan Andronic, prin care acesta susține că şefii instituţiilor de forţă din România i-ar fi promis lui Traian Băsescu, în 2009, că îi vor asigura al doilea mandat de preşedinte.

„Eu am plecat în 2007 și în cartea mea spun că mă speria această încrengătură a sistemului justiție - securitate. În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuie să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic. Asta este parte gravă. În 2017, ne spun acum despre statul mafiot, rămanem să credem că dacă era Traian Băsescu sau nu era Traian Băsescu nu se întâmplau aceste lucruri. În orice stat cu o structură a democrației, nu poți să rămâi pasiv, că oameni care nu ar trebui să se intersecteze cu politicul în felul acesta, o fac. Alinei Bica i s-a adus o acuzație că era amică cu Udrea și că nu trebuie să întrețină relații din postura sa decât oficiale”, a declarat fosta consilieră prezidențială pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: adriana saftoiu