x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Agricultură - PSD anunţă moţiune

Agricultură - PSD anunţă moţiune

de Aniela Nine    |    30 Aug 2008   •   00:00

PSD va depune săptămîna viitoare la Senat o moţiune simplă care va viza domeniul agriculturii, intitulată “Promisiuni şi minciuni”. Anunţul a fost făcut ieri de vicepreşedintele social-democraţilor, Ilie Sârbu, la Forumul Naţional al Agricultorilor, organizat la Alexandria.



PSD va depune săptămîna viitoare la Senat o moţiune simplă care va viza domeniul agriculturii, intitulată “Promisiuni şi minciuni”. Anunţul a fost făcut ieri de vicepreşedintele social-democraţilor, Ilie Sârbu, la Forumul Naţional al Agricultorilor, organizat la Alexandria. Sârbu a prezentat, totodată, şi bilanţul negativ a patru ani de guvernare de dreapta, în domeniul agricol şi l-a criticat pe fostul ministru Gheorghe Flutur, despre care a spus că “a distrus” tot ce a început guvernarea Adrian Năstase, din “convingeri liberalo-pediste” şi nu a reuşit să aducă fonduri europene.

GRIPA AVIARĂ. “Nu pot să-l iert. Să nu uităm de gripa aviară, pe care şi-a făcut imagine şi bani”, a arătat Ilie Sârbu, care a adăugat că Flutur a creat Agenţia de Plăţi, o agenţie nefuncţională, şi a introdus în SAPARD oameni pe criterii politice, care l-au făcut nefuncţional.  Ilie Sârbu a prezentat, de asemenea, şi 18 măsuri de urgenţă care trebuie luate pentru regresarea domeniului agricol.

×
Subiecte în articol: politic