x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri europarlamentare / La Sinaia s-a votat şi de trei ori de către o persoană!

Alegeri europarlamentare / La Sinaia s-a votat şi de trei ori de către o persoană!

08 Iun 2009   •   00:00

Poliţiştii prahoveni efectuează cercetări în urma unei sesizări depuse de preşedintele unei secţii de votare din Sinaia care a constatat duminică, spre finalul procesului electoral, că o persoană a încercat să introducă trei buletine de vot în urnă. Peşedintele secţiei 260 din Sinaia a reuşit să oprească o persoană înainte de a introduce în urnă cele trei buletine de vot pe care le avea în mână.



În timpul nopţii, odată cu aducerea listelor permanente şi suplimentare la BEJ, preşedintele secţiei 260, în prezenţa a doi poliţişti, a depus şi procesul verbal constatator al evenimentului, precum şi cele trei buletine de vot anulate, arată Agerpres. Poliţiştii din Sinaia au fost sesizaţi de către preşedintele secţiei 260 despre faptul că M. Florentina, de 23 de ani, din Sinaia, a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urna de votare trei buletine de vot, toate întrunind condiţiile pentru validare, buletine pe care, conform propriei declaraţii, le-ar fi primit de la T. Victoria, membru al Biroului Electoral al secţiei de votare.

În urma incidentului, preşedintele secţiei de votare a suspendat-o pe T. Victoria din calitatea de membru al Biroului Electoral al secţiei de votare, chiar dacă aceasta a negat implicarea sa în incident, spunând că M. Florentina a profitat de neatenţia ei şi a celorlalţi membri ai Biroului Electoral al secţiei de votare, luând mai multe buletine de vot.

Poliţiştii prahoveni efectuează cercetări în această cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele la care are dreptul un alegător, faţă de M. Florentina, şi complicitate faţă de T. Victoria.

×
Subiecte în articol: politic