x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu pleacă din Buzău spre Parlament. Alte 19 județe, „lămurite” de PSD

Ciolacu pleacă din Buzău spre Parlament. Alte 19 județe, „lămurite” de PSD

21 Oct 2020   •   20:13
Ciolacu pleacă din Buzău spre Parlament. Alte 19 județe, „lămurite” de PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu candidează pentru un nou mandat de deputat și își va depune, joi, la ora 13, candidatura la Biroul Electoral Buzău, potrivit unui anunț al partidului.

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare pentru încă 19 județe.

Fostul ministru Eugen Teodorovici deschide lista pentru Senat la Tulcea, Titus Corlățean la Dâmbovița și Robert Cazanciuc la Giurgiu. Încă nu s-au stabilit candidații pentru PSD Vrancea, după invalidarea lui Marian Oprișan.

La Argeș candidează pentru Senat Ovidiu Puiu, Cristina Maria Stochici și Valentin Enache, iar la Camera Deputaților Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea.

Marius Dunca deschide lista PSD pentru Senat la Brașov, urmat de Marius Gheorghe Toanchina și de Ioana Adriana Henegar. La Camera Deputaților, primul pe listă este Marian Iulian Rosaliu, urmat de Ana Loredana Predescu și de Lucian Pătrașcu

La Botoșani, primul pe lista pentru Senat a PSD este Lucian Trufin, urmat de Costel Lupașcu și Elena Ramona Guraliuc. La Camera Deputaților deschide lista fostul ministru Marius Budăi, urmat de Dan Constantin Șlincu și de Constantin Niculai Pătrăuceanu.

La Ilfov, pentru Senat candidează Mihai Alfred Laurențiu, Viorel Iordache și Gheorghe Bolintineanu, iar pentru Camera Deputaților, Daniel Ghiță, David Alexandru Burghiu și Ion Tudor Coman.

La Dâmbovita deschide lista pentru Senat Titus Corlățean, urmat de Gilia Claudia și Ionuț Săvoiu. La Camera Deputaților candidează Ioan Vulpescu, Georgeta Holban și Radu Mihai Popa.

La Giurgiu, deschide lista pentru Senat Robert Cazanciuc, urmat de Constantin Basangiac și de Cristina Bălan, în vreme ce la Camera Deputaților candidează Marian Mina, Elena Dinu și Bogdan Toma.

Fostul președinte al Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, este primul pe lista PSD pentru Senat, urmat de Bogdan Cojocaru, de Paul Corneliu Boișteanu și de Adrian Florin Boca. La Cameră, pentru Iași, candidează Vasilică Toma, Vasile Cîtea și Marius Eugen Ostaficiuc.

La Ialomița deschide lista pentru Camera Deputaților Ștefan Mușoiu, urmat de Raluca Georgiana Dumitrescu și de Liviu Daniel Patrichi, iar pentru Senat candidează Ștefan Țintă, Emil Cătălin Grigore și Nicoleta Toma.

Pentru Senat, la Mureș, candidează din partea PSD, Leonard Azamfirei, Cosmin Pop și Dragoș Bardoși, iar pentru Cameră, Dumitrița Gliga și Florin Buicu.

La Sălaj, pentru Camera Deputaților candidează Florian Claudiu Neagă, Sergiu Panie și Ioan Cheșchi, iar pentru Senat, Gheorghe Pop, Călin Cristian Fort și Dorel Liviu Man.

La Teleorman, pentru Senat, candidează Ionel Dănuț Cristescu, Mircea Dumitrescu, Iuliana Valentina Vișan, iar la Camera Deputaților candidează Savin Florin Piper, Paul Stancu , Ioana Panagoriț.

La Senat deschide lista fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici, urmat de Lavinia Vizauer. La Camera Deputaților candidează Mihaela Furtună, Andaluzia Luca și Marian Avram.

La Vaslui lista PSD pentru Senat este deschisă de Gabriela Crețu, urmată de Valeriu Caragață. La Camera Deputaților candidează Eduard Andrei Popică, Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă.

La Vâlcea, lista PSD pentru Senat este deschisă de Constantin Bogdan Matei, urmat de Gheorghe Mihăilescu. La Camera Deputaților candidează Ștefan Ovidiu Popa, Daniela Oteșanu și Eugen Neață.

PSD încă nu a decis, până miercuri seara, care este situația la Vrancea, unde a fost invalidată lista trimisă de Marian Oprișan, potrivit căreia el era primul pentru Senat.

×