x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 22 noiembrie

Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 22 noiembrie

31 Aug 2009   •   00:00
Alegerile prezidenţiale vor avea loc pe 22 noiembrie

Liderul DPL Vasile Blaga a declarat, astăzi, că liderii PSD şi PDL au căzut de acord, în şedinţa coaliţiei, ca data primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale să fie 22 noiembrie.



Guvernul a discutat, miercuri, varianta ca primul tur al alegerilor prezidenţiale să fie organizat la 22 noiembrie, dar a stabilit ca o decizie finală în acest sens să fie adoptată în zilele următoare, cel mai probabil în şedinţa de sâmbătă, anunţă Mediafax, citând surse oficiale.

"A fost o discuţie în Guvern legată de organizarea alegerilor prezidenţiale, inclusiv despre data primului tur de scrutin, varianta analizată fiind ca aceasta să fie 22 noiembrie. O decizie va fi luată în perioada imediat următoare", au arătat sursele citate.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat că PSD şi PDL au agreat, astăzi, în şedinţa coaliţiei, ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare pe 22 noiembrie, urmând ca o decizie fermă să fie luată în şedinţa de guvern.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat însă că în cadrul şedinţei coaliţiei nu s-a convenit nimic asupra datei alegerilor prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: politic