x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alexandru Noapteş şi-a prezentat demisia

Alexandru Noapteş şi-a prezentat demisia

26 Aug 2016   •   18:02
Alexandru Noapteş şi-a prezentat demisia

Directorul adjunct al ADP Sector 1, Alexandru Noapteş, şi-a prezentat demisia, a anunţat vineri primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

"El a fost numit de către directorul general al ADP acum şapte zile. Eu am numit doar directorul general acum aproximativ 40 de zile. M-am întâlnit cu directorul general, Marian Marinescu, şi i-am spus să discute cu Noapteş şi să rezolve această problemă de imagine. Au discutat, iar Noapteş şi-a prezentat demisia", a precizat, pentru AGERPRES, edilul.

Primarul a reiterat că Noapteş a fost numit de către directorul general al ADP, Marian Marinescu, în condiţiile în care acesta avea libertatea să-şi facă echipa.

"Nu a fost numit de mine. A fost numit acum şapte zile de către directorul general al ADP Sector 1. I-am lăsat mână liberă să îşi facă echipa. Acum, chiar i-am spus: pentru următoarea propunere pe care o va face pentru postul de director general adjunct trebuie să mă consulte. I-am dat mână liberă să îşi facă echipa, dar uite că a greşit", a arătat Tudorache.

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, i-a cerut, vineri, directorului general al ADP, Marian Marinescu, "să ia toate măsurile legate de numire a directorului adjunct al instituţiei Alexandru Noapteş", astfel încât asupra instituţiei pe care o conduce să nu planeze nicio suspiciune privind situaţia juridică a personalului angajat.

Filiala PNL Sector 1 i-a solicitat vineri primarului Dan Tudorache să revizuiască numirea lui Alexandru Noapteş.

"Ultima achiziţie a noii administraţii este celebrul domn Alexandru Noapteş, pentru iniţiaţi - Andi, fost director general al CFR Călători. În această calitate, domnul Noapteş a fost deosebit de atent cu sine, îngrijindu-se ca averea sa să crească considerabil, supraveghind totodată, cu la fel de multă atenţie, drumul către prăpastie al CFR Călători SA. De altfel, Agenţia Naţională de Integritate a descoperit în conturile personale ale acestui domn suma de 1,4 milioane euro care nu putea fi justificată, ÎCCJ dispunând în urma unui proces confiscarea ei", se arăta într-un comunicat transmis de preşedintele filialei, Mihai Voicu. AGERPRES

×