x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pânișoară face acuzatii grave: blocaj total în Sectorul 1

Pânișoară face acuzatii grave: blocaj total în Sectorul 1

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   16:42
Pânișoară face acuzatii grave: blocaj total în Sectorul 1

Sectorul 1 stă pe o nouă bombă cu ceas, existând riscul iminent să apară o nouă criză a gunoaielor.

Alexandru Pânișoară, liderul PUSL Sector 1, a acuzat lipsa de transparență și reacție a Primăriei, acolo unde există o serie de relații dubioase între PNL și USR, respectiv Sebastian Burduja și Clotilde Armand.

„PNL să fie transparent și să recunoască existența unor înțelegeri între Sebastian Burduja și Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 este reprezentată în instanță, în dosarul de anulare a contractului cu Romprest, de casa de avocatură care a făcut statutul și actul constitutiv al partidului fondat de Burduja, avocatul care conduce respectiva firmă fiind bun prieten cu Marinel Burduja, tatăl lui Sebastian, care este și consilier onorific al premierului Ciucă”, a spus Alexandru Pânișoară.

În ședința de marți a Consiliului Local nu s-a aflat nimic pe ordinea de zi legat de atribuirea contractelor de delegare pentru stațiile de sortare, astfel că operatorul de salubritate se află în imposibilitatea de a mai colecta gunoiul menajer. Termenul legal pentru a rezolva această problemă a expirat, iar primarul Clotilde Armand nu suflă o vorbă despre subiect. Mai mult, nici nu a fost la ședința de CL pe care a convocat-o.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Alexandru Pânișoară