x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Romașcanu: Funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților va fi preluată de Daniel Suciu

Romașcanu: Funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților va fi preluată de Daniel Suciu

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2024   •   18:15
Romașcanu: Funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților va fi preluată de Daniel Suciu
Sursa foto: Antena 3 CNN

Alfred Simonis demisionează din funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților, iar propunerea PSD pentru ocuparea postului este deputatul Daniel Suciu, a anunțat luni Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Lucian Romașcanu a anunțat că luni a avut loc o întâlnire a Biroului Politic Național în deschiderea sesiunii Parlamentului.

„În ceea ce privește activitatea parlamentară vor exista și ședințele grupurilor reunite și pe urmă fiecare grup din Cameră și Senat vor avea ședințele proprii. Am avut propunerile de Birou Permanent în acest moment”, a spus Romașcanu.

El a anunțat că Alfred Simonis va demisiona.

„Ca noutate, cea mai importantă veste este demisia pe care și-o va da domnul Alfred Simonis din poziția de președinte interimar al Camerei Deputaților, urmând ca astăzi să cerem votul pentru un nou președinte al Camerei Deputaților în persoana domnului deputat Daniel Suciu”, a explicat Romașcanu.

Alfred Simonis a câștigat la alegerile locale din acest an conducerea Consiliului Județean Timiș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Alfred Simonis camera deputatilor