x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alfred Simonis: Domnule „Ludovic Cîțu”, clipiți și vă salvăm noi

Alfred Simonis: Domnule „Ludovic Cîțu”, clipiți și vă salvăm noi

23 Dec 2020   •   17:41
Alfred Simonis: Domnule „Ludovic Cîțu”, clipiți și vă salvăm noi
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, l-a ironiat pe premierul desemnat, Florin Cîțu: „Domnule Ludovic Cîțu, clipiți și vă salvăm noi. O să cer o pauză de cinci minute să mergeți la Cotroceni să vă depuneți mandatul”.

„Îmi exprim revolta față de simulacrul de audieri fără precedent, fără accesul presei în sălile de audieri. O parte însemnată dintre candidații dvs s-au făcut de râs. O coaliție din trei partide care au pierdut alegerile se chinuie să formeze o majoritate. Asta e dorința președintelui României. Dle Ludovic Cîțu, ce rol aveți în acest guvern. Clipiți și vă salvăm noi! O să cer o pauză de cinci minute să fugiți la Cotroceni să vă depuneți mandatul. Colegii dvs tot încearcă să ne spună, comparându-vă cu dna Dăncilă. Înțeleg că ăsta e gradul de comparație comparația. Poate că această competiție ați câștigat-o sau poate nu. Rămâne de văzut”, spune Alfred Simonis.

Parlamentarii s-au reunit în ședință comună pentru a da un vot pe guvernul Florin Cîțu.

Cîțu a mai fost desemnat o dată pentru a forma Executivul, însă a renunțat cu câteva minute înainte de ședința în care Parlamentul trebuia să îi dea votul de învestitură.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alfred simionis